Grunnlaget

Bjerkely skole gir barna et grunnskoletilbud hvor den kristne troen er en naturlig del av undervisningen og skolehverdagen

Vi tror at hvert barn er enestående, verdifullt og skapt i Guds bilde. Uansett kjønn, etnisk eller sosial bakgrunn, alder, evner og anlegg, så er alle mennesker elsket av Gud. Dette ligger som basis for alt vårt arbeid på skolen.

Skolen følger alle de retningslinjer som er gitt fra det offentlige i forhold til skoleplanen.

Skolens ansatte vil oppmuntre og styrke den enkelte elevs faglige, fysiske, åndelige og sosiale læring og utvikling. Gjennom skolens arbeid ønsker vi å gi våre elever undervisning og erfaring i de kristne verdier og den kristne tro.

Bjerkely skoles visjon er: Trygghet og trivsel på kristen grunn.

Bli bedre kjent med oss?

Hvert år har vi felles infomøte for foreldrene til påfølgende års elever. Møtet er også for familier som vurderer å ha barna sine på Bjerkely skole. Dette skjer normalt i november.

Gikk du glipp av møtet sist, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss! Vi tar gjerne en prat på telefon eller gir deg en liten omvisning på skolen hvis du ønsker det.

Ring til skolen på telefon 33 06 30 30

eller send E-post: post@bjerkelyskole.no

Kristen grunnskole 1.-7. trinn

Skoleplan i henhold til det offentlige