Høy hattefaktor på hattedagen

Elevrådet arrangerte hattedag fredag 12. mai, med fellessamling i gymsalen som høydepunkt.

Da vi begynte å planlegge hattedagen i februar var vi enige om å finne en dato hvor det var litt varmere i lufta – det var jo ikke sikkert at hattene fungerte som luer…
Vi valgte 12. mai. Men dagen før hattedagen snødde det på Bjerkely, og på hattedagen var det også litt kaldt og noe regn. Heldigvis så det ikke ut til å legge noen demper på hatte-stemningen.

Mange hadde vært kreative og laget sine egne hatter. Andre hadde funnet fram gamle hatter fra skuffer og skap. Til sammen ble det en flott samling av hattefine barn og voksne.

På fellessamlingen var det hattesanger, hatteleker og kåringer. En hemmelig jury hadde gått rundt i løpet av dagen og vurdert alle hattene. Det var stor spenning da det skulle opplyses hvem som hadde vunnet prisen for rareste, morsomste, mest gammeldagse og mest fargerike hatt. Og premien var et diplom, en 17. mai-fløyte og en party-hatt!

En av elevene hadde en hatt full av lapper med hyggelige ord. På slutten av fellessamlingen fikk alle en sånn lapp – og en halv banan om de ville ha:)