Nye Bjerkely skole er åpnet

Torsdag 17. august var den store dagen kommet. Den nye skolen skulle åpnes og tas i bruk.
Etter iherdig jobbing av dugnadsfolk og håndverkere helt fram til midnatt kvelden før, sto skolen klar til å ta imot 53 spente elever. Både voksne og barn strålte om kapp med solen og den skinnende nye og fine skolen!

Vi startet med fellessamling i kirken med andakt ved skoleprest Morten Askjer, Bjerkelysangen og noen gode ord fra rektor og skolestyreleder før vi gikk i samlet flokk opp i skolegården foran hovedinngangen. Der innledet tilsynsmann Rolf Ekenes med Guds ord og bønn for den nye skolen, før han klippet over snoren og markerte at skolen var offisielt åpnet.

Det måtte feires med kake! Og da den var fortært, var det klart for å innta klasserommene. Rektor håndhilste på hver elev før de gikk inn sammen med kontaktlærerne sine.

Vi er så takknemlig for alle som har stått på og gjort dette mulig! Nå gjenstår det å fylle hele bygget med det Gud ønsker for Bjerkely skole.