6. og 7. klasse på leirskole!

Tirsdag 19. september reiste 6. og 7. klasse ved Bjerkely skole på leirskole. Turen gikk til Bondal fjellstue i Tuddal i Telemark.

Første stopp på turen var Rjukan, med omvisning på Vemork. Deretter gikk turen videre til selve leirstedet. Det ble middag, kiosk og diverse aktiviteter, før man hadde en samling i peisestua med sang og kveldsord før det var på tide å ta kvelden.

Onsdag ble en regnværstung dag, men det ble likevel både kanopadling og båltenning. Det var flere enn en som lærte noe om viktigheten av god påkledning denne dagen. Det fikk man dessverre god bruk for også torsdag (selv om været var noe bedre), da alle skulle gå tur til snaufjellet.

Siste kvelden var det taco til middag og underholdning av elevene på kvelden. Sammen med bibelhalvtimer, turer, undersøkelser med mikroskop og diverse sosiale aktiviteter gjorde dette at alle var enige om at man hadde hatt en knallbra tur.