Tur med Solerød skole og BlimE-dans

Etter at Bjerkely skole flyttet inn i nye lokaler har man nå gåavstand til Solerød skole. I uke 38 kunne dermed alle som går på skole i Undrumsdal gå på tur sammen og sammen delta på BlimE 2018!

I juni ble elevrådet på Solerød skole invitert til Bjerkely skole. Elevrådet på Bjerkely tok imot, og man begynte å planlegge hva skolene kunne gjøre sammen. Dette samarbeidet endte til slutt med at Solerød skole inviterte Bjerkely med på tur. Onsdag 19. september gikk dermed 4.-7. klasse til Solerød skole før man satte kursen for Jonsehagen. Der ble det grilling og samarbeidsoppgaver med Solerød skole. Været var supert og alle var godt fornøyd!

Bjerkely skole ble også invitert til å være med å danse BlimE-dansen (som i utgangspunktet er i regi av Nrk-Super) fredag 21. september. Solerød arrangerte sin vennskapsuke i uke 38 og nettopp vennskap er tema for sangen og dansen. Vi kan ikke si vi var like heldige med været denne gangen (regntøy var sterkt påkrevet på veien bort), men det var stor stas å spise og leke/spille klassevis med elevene på Solerød skole. Deretter danset alle elevene på Solerød og Bjerkely skole BlimE-dansen ute i skolegården, samtidig med 380 000 barn i hele Norge. Bjerkely skole takker for invitasjonene fra Solerød skole og for flotte opplegg for dagene sammen. Vi satser på flere slike samarbeid, dette var stor stas!