Distriktsfinalen for Sykkelprøven 2017

Solveig tok en super tredjeplass for 7. trinn i Distriktsfinalen!

23. mai var det distriktsfinale for Sykkelprøven. Som bestemann fra sine trinn på Bjerkely skole etter vår sykkelprøve reiste Jon Herman, Ester og Solveig sammen med Mathias til Gokartbanen i Andebu. Der ventet teoriprøve og en løype full av morsomme (og noen ganske krevende) oppgaver. Det var strålende vær, og vi var enige om at dette var en strøken dag. Alle tre fikk diplom som bevis for sin gode innsats. For enkelte var serveringen av pizza noe av det beste med dagen, men for Solveig i 7. klasse ble premieutdelingen det store høydepunktet – hun tok en råsterk tredjeplass i vårt distrikt (Nordre Vestfold) og fikk en flott plakett. Vi gratulerer alle tre med vel gjennomført distriktsfinale!