Skolegjenoppstart og 17. mai på forskudd

Denne uka har vi fått 5.-7. klasse tilbake på skolen. Og på torsdag, da alle elevene var her samtidig benyttet vi anledningen til å feire 17. mai på forskudd.

Siden det ikke blir noe barnetog på 17. mai i år, ville vi gjøre litt ekstra ut av det som pleier å være en liten øvelse før 17. mai. Vi fant fram flagg og fane, hadde med korpsmusikk «på boks» og gikk i tog – med god avstand – i Døvikveien og Undrumsdalsveien. Det var både kald vind og litt regn, men alle var fornøyd med denne alternative 17. mai-feiringen. Spesielt da vi avsluttet med is!

Vi hadde også tale ved Celia og Oline i 7. klasse. Den var laget i samarbeid med elever fra de andre 7. klassene ved barneskolene i gamle Re kommune, og skal legges ut på nettsidene til Reavisa 17. mai.

Selvsagt ble det også plass til å synge nasjonalsangen sammen.

6.-7. klasse har fått nytt, midlertidig klasserom i foajeen i 1. etg. Der har de masse plass og trives godt.