Misjonsløp – uansett vær!

Bjerkely skole har misjonsuker hvor vi samler inn penger til forfulgte kristne i India gjennom et av Åpne dørers prosjekter. Siden vi ikke kunne samles som vanlig, har vi i år lagt opp til blant annet et misjonsløp.

Tirsdag 27. oktober sto Bjerkelys 59 elever klare på startstreken for å løpe årets misjonsløp. I ryggen hadde de mange sponsorer som ønsket å være med å gi til prosjektet ut fra hvor mange runder som ble løpt, eller et fast beløp. Lunefullt vær gjorde at flesteparten av elevene var ganske så våte allerede før start, men når man samler inn penger til misjonen, så tåler man litt ekstra regn. Heldigvis ble det også perioder med opphold i den timen vi løp.

Vi hadde en kortere runde for 1.-3. klasse og en lengre for 4.-7. klasse. Totalt ble det løpt ca. 300 runder i den korte runden og nesten 250 runder i den lange – totalt over 500 runder! Utrolig gøy å se den fantastisk gode innsatsen fra elevene!

Det er og flott å tenke på at elevene får være med å samle inn penger til misjon, og at dette i andre enden vil komme til hjelp til kristne i en vanskelig situasjon.

Om du også ønsker å gi et bidrag til årets misjonsprosjekt, kan gaver vippses til 72 956 (misjonsprosjekt Bjerkely).

Misjonshilsen fra alle oss på Bjerkely!