Rekordinnsamling til misjonsprosjektet! Oppdatert tall: 48 891 kr

Tirsdag 17. november markerte vi avslutning av misjonsprosjektet som har gått over flere uker, først og fremst i uke 43-44.
Sammen med de andre DELK-skolene hadde vi i år valgt prosjektet «Impact India». Det handler om å støtte forfulgte kristne gjennom Åpne Dørers arbeid.

Vi startet med fellesandakt og besøk fra Åpne Dører. I løpet av de to ukene hadde vi også bønnevandring i kirken, arbeidsoppgaver hjemme med «lønn» til prosjektet, ting som ble laget i kunst og håndverk – og et misjonsløp med fantastisk innsats (se eget oppslag). Vi har også lært mye om India og om forfølgelse av kristne, vi har smakt på den indiske retten Chicken Tikka-Masala og lært en ny flott misjonssang (se under).

Siden vi pga. smittevern ikke kunne gjennomføre den tradisjonelle misjonskvelden med aktiviteter og salg slik vi pleier, var vi spente på hvor mye penger vi kunne klare å samle inn i år. De siste årene har vi samlet inn mellom 18 000 og 27 000 kr. Stor var derfor overraskelsen og gleden da vi talte opp det som hadde kommet inn i år og kom til ca. 39 000 kr!
10.12.20: Etter at dette ble skrevet har det fortsatt kommet inn en del penger, så sluttresultatet ble 48 891 kr!
Tusen takk til alle som bidratt til dette!

Og takk til Gro, Ragnhild og Ingunn for flott organisering av prosjektet!

Første vers og refrenget på misjonssangen Det er Jesus alle menneskene trenger (tekst Leif Veøy og melodi Svein Aarholt):

Det er Jesus alle menneskene trenger.
Det å sende misjonærer koster penger.
Vi må sørge for å sende dem av sted.
Både du og jeg og mange kan bli med.

Refr.: Vi vil bli med til misjonenes land.
Hjelpe med noe det er klart det går an.
Mye må gjøres nå, det meste i bønn.
Litt må vi gi bort av vår daglige lønn.
Slik kan vi være med der,

hvor misjonærene er.